Carus, Alandica Debatt, Ålands Sjödagar: sommarens filmprojekt

Tiden går fort när man har kul. I somras gick tiden med andra ord i superfart. Här är några roliga videoprojekt som jag var inblandad i.

Carus Ab Ltd är ledande leverantör av informationssystem till rederier inom rese- och transportbranschen över hela världen. Som Platinum Sponsor på Interferry-mässans årliga konferens har Carus möjlighet att presentera sig genom en företagsvideo. Den fick jag äran att hjälpa till med vilket bland annat innebar spännande resor till Bornholm under Folkemøde-veckan, Portsmouth och Poole på Englands sydkust, Guernsey och Isle of Wight. Det får man tacka för.

Länk till videon: Carus at Interferry 2018


Alandica Debatt anordnades för första gången i år och man presenterade sig så här: Nu kan ytterligare ett namn läggas till de nordiska sommararenorna för samhällsfrågor. Förutom Almedalsveckan, Suomiareena, Folkemøde och Arendalsugen finns från och med juni 2018 även AlandicaDebatt på Åland, en svenskspråkig arena för samhällsfrågor av intresse för hela Finland och Norden.

Länk till videon: Alandica Debatt 2018


Sjödagarna i Mariehamn är ett supertrevligt evenemang. Avspänt och roligt för småttingar, seniorer och de som är där emellan. Ett hyvens ställe att vara på om du vill njuta av musik, dans, mat, dryck, hantverk och vackra båtar. Gör det vetja, men nu får du vänta till nästa år. Årets sjödagar har avslutats men här är ett liten smakprov som jag gjorde i somras.

Länk till videon: Ålands Sjödagar

Och så några filmer jag gjorde för skojs skull.

Länk till: Två sommarpärlor

Publicerad av Mikael Stenborg

I like stories, images, art, video, design and good craftsmanship. Not to mention old log houses, skiing, Italian film and English luxury cars... Did I say sailing?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: