Resultatet av oväntad snökontakt i julhelgen

 

Skärmavbild 2018-02-12 kl. 15.54.57Jag firade jul i Sverige i år och det var mycket snö. Vi var inte så långt ifrån Hassela Ski så vi passade på och fick två fina skiddagar. Åkte bland annat skidor med mina bröder och provkörde deras Hendryx-skidor.

Hendryx är liksom skidvärldens motsvarighet till Stallhagen. Inte ett mikrobryggeri men en mikroskidfabrik. Snudd på handgjorda skidor byggda med avancerade tekniska lösningar. Fantastiska att köra på.

Hemma på Åland saknade jag förstås snön och skidåkningen. I stället drömde jag mig bort en stund och gjorde en broschyrskiss för ett skidmärke som ännu bara finns i fantasin. Designade några skidor, skrev rubriker och byggde en liten låtsasvärld. Inte helt realistiskt men en kul sysselsättning i slutet av mellandagarna.

Tryck här för broschyr: Mystery Mountain Brochure 2018

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.