Resultatet av oväntad snökontakt i julhelgen

 

Skärmavbild 2018-02-12 kl. 15.54.57Jag firade jul i Sverige i år och det var mycket snö. Vi var inte så långt ifrån Hassela Ski så vi passade på och fick två fina skiddagar. Provkörde bland annat brödernas Hendryx-skidor.

Hendryx är liksom skidvärldens motsvarighet till åländska ölet Stallhagen. Inte ett mikrobryggeri men väl en mikroskidfabrik. Snudd på handgjorda skidor byggda med avancerade tekniska lösningar. Fantastiska att köra på.

Hemma på Åland saknade jag förstås snön och skidåkningen. I stället för the real deal drömde jag mig bort en stund och gjorde en broschyrskiss för ett skidmärke som ännu bara finns i fantasin. Designade några skidor, skrev rubriker och byggde en liten låtsasvärld. Inte ett särskilt matnyttigt projekt men en kul sysselsättning i slutet av mellandagarna.

Tryck här för broschyr: Mystery Mountain Brochure 2018

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.