Resultatet av oväntad snökontakt i julhelgen

Skärmavbild 2018-02-12 kl. 15.54.57Jag firade jul i Sverige i år och det var mycket snö. Vi var inte så långt ifrån Hassela Ski så vi passade på och fick två fina skiddagar. Provkörde bland annat Hendryx-skidor.

Hendryx är skidvärldens motsvarighet till mikrobryggerier som Stallhagen. Småskaligt och inriktat på målgruppen finsmakare. Snudd på handgjorda skidor byggda med avancerade tekniska lösningar. Fantastiska att köra på.

Hemma på Åland saknade jag förstås snön och skidåkningen. I stället för the real deal drömde jag mig bort en stund och gjorde en broschyrskiss för ett skidmärke som ännu bara finns i fantasin. Jag byggde en liten låtsasvärld med garanterad snötillgång. Inte ett särskilt matnyttigt projekt men en kul sysselsättning i slutet av mellandagarna.

Take a ride: Mystery Mountain Brochure 2018

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Publicerad av Mikael Stenborg

I like stories, images, art, video, design and good craftsmanship. Not to mention old log houses, skiing, Italian film and English luxury cars... Did I say sailing?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: