Ålands skördemarknad bjuder på vackert väder (igen).

Ögon & Öron Kommunikation-Mikael Stenborg-www.ogonoron.comFick lite höstkänsla när Hasse Alfredsson hade gått bort, så jag tänkte skriva en liten text om Hasse Alfredsson och hans vänner. Vilket gäng: Tage Danielsson, Gösta Ekman, Monica Z, Margaretha Krook, Magnus Härenstam och Brasse Brännström. Härliga människorna och pålitliga humanister som befolkat jorden och gjort samhället varmare, skönare och roligare. Tänk: Lindeman, Papphammar, spelsketchen Fia med Knuff, Picassos äventyr och Fem myror är fler än fyra elefanter. Men den texten får vänta. Nu firar vi hösten i stället. Här några bilder från Ålands skördemarknad.

 

 

 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.