A fresh start

Välkommen till min nya uppdaterade sajt. Enkel, säker och lätt att sköta. Det är i alla fall vad jag hoppas. Tidigare hade jag en skräddarsydd wordpress-sajt som låg på en server i Sverige. Men när problem uppstår så börjar jag klia mig i huvudet och så börjar googlandet och sökandet efter lösningar. Det tar tid och det är inte det jag vill hålla på med.

Kliandet och googlande kostar för mycket energi i förhållande till nyttan. Så jag tänkte, finns det inget enklare sätt? Jag ville ha något som fungerar som en buss. Man går till närmaste hållplats, kliver på och åker med. Så fick det bli. Bussen heter alltså wordpress.com. Plattformen är fortfarande wordpress men nu ingår även hosting.  Hittills har det fungerat klanderfritt.

På tal om trä – på bilden ser du ett bord med en kaffekopp. Det bordet är tillverkat av bräder från husets gamla fasad. Vi var tvungna att ta bort fasadbeläggningen när vi byggde om, även om jag visste att jag aldrig skulle kunna få tag på så bra virke i dag. Det var riktigt breda plank med tätt mellan årsringarna. Lite av virket har vi i alla fall återanvänt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.