Eckerö Linjens Sport- och Påsklovskampanjer

Eckerö påskRityta 1@2xEckerö Linjen gjorde en satsning för att locka turister till Åland under sportlovet. Med filmer för YouTube och TV-reklam på TV4 Uppland visade vi lite av vad Mariebad och Sjöfartsmuseet har att erbjuda så här års. Två anläggningar som Åland kan vara stolt över. Eckerö Linjen gjorde ett fint förarbete med planering och duktiga modeller, både barn och vuxna.  Vi gjorde också varianter för YouTube med Ålandsresor som avsändare. Sedan blev det också en uppföljare med påsktema samt varianter i olika längder anpassade för Ålandsresor.

Här hittar du Sportlovsfilmen som gick på TV4, och här hittar du Påskfilmen. Lägg märke till världens kanske gulligaste voice over.

Eckerö Linjen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.