Grafisk profil till Teamit Oy

I likhet med många andra duktiga IT-företag hjälper finska Teamit kunderna att få ut max av digitaliseringen. Jag fick uppdraget att ge bolaget en grafisk profil. Målsättningen var att skapa en brygga mellan det digitala och analoga. Digitaliseringen i sig är ju ingen självändamål men ger oss verktyg att skapa affärsnytta och göra bra saker för mänskligheten. Ett sätt var att ge logotypen en svagt asymmetrisk form. Man måste också välkomna att företaget utvecklas och förändras över tid.  Teamit Styleguide

Teamit styleguide är tänkt att vara organisk och få mogna och växa i takt med företaget. Inga stora avgörande beslut behöver tas idag. De förnuftiga besluten växer fram av sig själva.

Teamit Oy ligger i Helsingfors.

Teamit Styleguide

Teamit Leaflet

Teamit Roll-Up

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.